Bucatarii industriale.
  www.electromec.eu www.electromec.ro   < pagină de start
Sisteme exhaustare Contact
www.hote-inox.ro > Aspiratie industriala > Aplicatii industriale

Sisteme de filtrare a aerului eficiente energetic pentru aplicaţii industriale.

Producem o gamă completă de sisteme tehnice, comerciale, industriale, pentru filtrarea aerului și controlul poluării în diferite ramuri industriale ca: industria materialelor de construcţii, industria chimică, industria siderurgică, industria metalelor neferoase, industria minieră, industria alimentară (morărit și panificaţie), precum și în alte domenii.

Instalații de ventilație, aspirare, filtrare și condiționare a aerului industrial.

Instalații de colectare a prafului. Instalații complete de desprăfuire.

Instalațiile de colectare a prafului sunt concepute pentru a capta și separa praf și particule solide din numeroasele sectoare industriale, cum ar fi lemnul, metalul, industria de reciclare, precum și în domeniul hârtiei, cimentului și construcțiilor de mașini. Datorită designului modular, instalațiile pot fi extrem de personalizate pentru a satisface diferite cerințe ca de exemplu forța de extracție, concentrația de praf și calitatea prafului sau pot fi adaptate la condițiile de mediu.

Utilizarea tehnologiei avansate de separare oferă o funcționare omogenă și continuă a instalațiilor.

Filtrele cu saci tip Pulse-Jet sunt destinate filtrării unor concentrații ridicate de praf, în mod continuu, la viteze de filtrare ridicate, la nivele constante de rezistență și cu dimensiuni ale particulelor cuprinse între 0,01-100 μm. Exceptând mecanismele de golire a prafului colectat, nu există piese în mișcare, iar scuturarea este controlată de un programator electronic.

Industriile deservite:

Aeronautică - Alimentară - Automobile - Confecții metalice - Construcții de mașini - Farmaceutică - Feroviară și material rulant - Materiale de construcții - Metalurgie - Mobilă - Navală - Petrochimică - Lemn și produse din lemn - Reciclare, reziduri și recuperarea deșeurilor - Hârtie și celuloză - Materiale plastice și cauciuc - Energetică

Filtrare praf, vapori de ulei, cețuri uleioase și emulsii.

În multe domenii industriale, filtrarea eficientă este un criteriu important pentru protejarea sănătății oamenilor, a mediului înconjurător și a proceselor de producție. În calitate de partener al industriei, cercetăm, dezvoltăm și furnizăm sisteme de filtrare inovatoare pentru toate tipurile de praf, fum și ceață de ulei, ajutând la îmbunătățirea calității aerului și creșterea productivității.

Gamă completă de instalații industriale de filtrare.

• Filtre și separatoare (toate variantele de filtre cu saci, cu mâneci filtrante scuturate cu jet de aer comprimat, etc.)
• Separatoare centrifugale de înaltă performanță (cicloane cu saci filtranți)
• Filtre electrostatice (uscate și umede)
• Filtre cu cartușe orizontale sau verticale, regenerare cu jet de aer comprimat, destinate filtrării aerului încărcat cu pulberi fine sau fum
• Separatoare vapori de ulei - au ca scop reținerea cețurilor uleioase
• Filtre cu vas de retenție, prefiltre, buncăr colector, etc.
• Filtre cu saci și separatoare umede

Filtre aer indsutriale. Filtru carbune activ. Filtru molecular. Statii filtrare cu extractie automata. Filtre cu maneci - colectare in saci. Ciclofiltre cu saci filtranti. Filtru ceturi uleioase si emulsii NO MIST.

Instalații ventilație/climatizare/încălzire cabine de sortare deșeuri.


Necesare pentru condiționarea și încălzirea aerului în cabina de sortare, asigurandu-se necesarul de schimburi ale volumului de aer prescris în reglementările privitoare la incinte închise cu mediu viciat.

Cabină de sortare climatizată în cadrul Stațiilor de sortare și TMB.

Instalațiile de sortare, de tratare mecano-biologică și compostare sunt instalații complexe care se amplasează, după caz, în sectorul de recuperare a materialelor în vederea reciclării acestora sau pe platformele gropilor ecologice metropolitane.

Ele deservesc capacități anuale cuprinse între 30000 și 60000 tone de deșeuri care includ fracțiunile: hârtie/carton, PET, plastic, textile, sticlă, aluminiu, etc. Deșeurile obținute din procesul de sortare intră în fluxul de reciclare sau sunt preluate de companii specializate în reciclare. Refuzurile nevalorificabile sunt compactate și transportate la gropi ecologice special amenajate.

Instalațiile de sortare, de tratare mecano-biologică și compostare sunt proiectate și dimensionate în funcție de cifra populației zonale, de natura deșeurilor menajere, de perimetrul disponibil și de resursele financiare ale firmei contractante din zona respectivă. O instalație de sortare este compusă, dupa caz, din următoarele categorii de utilaje și echipamente: cabine de sortare, ciururi de sortare, benzi transportoare - de canal, înclinate (cu raclete speciale) cu covor de cauciuc și/sau cu lanț, de sortare, benzi speciale echipate cu separatoare magnetice sau tamburi electromagnetici pentru extragerea metalelor feroase și neferoase (Al, Cu, Ag), containere și prescontainere, echipamente de filtrare și ventilație a aerului și de climatizare, ș.a.

Cabinele de sortare sunt componente importante în cadrul instalațiilor de sortare, în interiorul lor desfășurându-se efectiv procesul de sortare manuală a fracțiunilor de deșeuri recuperabile: hârtie-carton, plastic, PET, textile, etc.

Cabinele sunt construcții închise, etanșe, dotate cu sistem propriu de ventilație - climatizare prin intermediul căruia se asigură condiții propice de microclimat adecvat desfășurării activităților de sortare manuală a deșeurilor. Cabinele de sortare sunt realizate din panouri de poliuretan cu grosimi de 60 mm, și sunt prevăzute cu ferestre termopan, cu uși rezistente la foc, cu scări de acces, scări de incendiu, balustrade și platforme aferente.

Utilaje Protectia Mediului - Filtre Industriale - Echipamente Desprafuire Gaze Industriale - Instalatii Protectia Mediului - Filtre cu Saci - Electrofiltre - Instalatii Desprafuire Gaze

Exhaustare industriala.
 
Pentru informaţii contactaţi ELECTROMEC la tel. (004)0360102006 sau e-mail: office@electromec.ro.
Pagină de start Hote industriale Sisteme exhaustare Contact
Copyright © 2022 ELECTROMEC. All rights reserved. Termeni de utilizare Clauze de confidenţialitate