Bucatarii industriale.
  www.electromec.eu www.electromec.ro   < pagină de start
Sisteme exhaustare Contact
www.hote-inox.ro > Aspiratie industriala > Bucatarii profesionale

Hote profesionale destinate industriei alimentare, activităţii de alimentaţie publică dar şi altor domenii.

Producem o gamă variată de hote din inox respectând înalte standarde de calitate.
Echipamente şi utilaje pentru bucătării industriale.
Hotele industriale pe care le livrăm sunt destinate industriei alimentare, industriei chimice, industriei farmaceutice, dar şi altor domenii unde pot avea o aplicabilitate tehnică. Produsele noastre sunt folosite în bucătării industriale care deservesc hoteluri, spitale, şcoli, complexe sportive, restaurante, cantine ale diverselor instituţii, dar şi în laboratoare din industria chimică, petrochimică sau farmaceutică.
Hote folosite în industria alimentară.
Sunt echipamente profesionale destinate activităţii de alimentaţie publică şi sunt folosite în special în bucătării industriale şi comerciale ce deservesc restaurante, hoteluri, şcoli, spitale, complexe sportive, cantine, catering, etc. Aceste echipamente sunt folosite pentru a colecta particulele, vaporii de grăsime şi fumul rezultat în urma procesului de gătire ce se desfăşoară în bucătării industriale.

Hotele sunt produse în întregime din oţel inox AISI 304 (18/10), acest tip de aliaj fiind destinat folosirii în industria alimentară. Hotele sunt dotate cu filtre şi jgheab colector, realizând o separare primară a grăsimilor de aerul evacuat. Filtrele care dotează hotele sunt confecţionate din oţel alimentar inoxidabil şi au rolul de a colecta particulele de grăsime din aer.

Specialiştii noştri proiectează hotele şi sistemele ce le deservesc ţinând seama de cerinţele ce trebuie îndeplinite în fiecare caz în parte. Fiecare bucătărie industrială are o anumită configuraţie, de aceea noi adaptăm designul şi poziţionarea echipamentelor funcţie de condiţiile şi cerinţele clienţilor noştri.Hote din inox pentru industria alimentara.


Hotele noastre sunt "inteligente".
În cele mai multe cazuri hotele din inox pe care le producem fac parte din sisteme complexe de filtrare, exhaustare, ventilare şi condiţionare a aerului ce deservesc bucătării industriale. Acestea pot fi dotate cu senzori şi echipamente electronice avansate pentru controlul funcţionării. Folosim cele mai avansate tehnologii pentru eficientizarea sistemelor, reducerea consumului de energie şi reducerea emisiilor poluante.


Bucatarie industriala.


Bucătării profesionale. Gamă completă de echipamente şi utilaje pentru bucătării industriale.
Vă oferim tot ce aveţi nevoie pentru utilarea completă a bucătăriilor profesionale. Echipamente, utilaje şi accesorii folosite în activitatea de alimentaţie publică, horeca, bucătării industriale profesionale. Gama de produse include echipamente profesionale din inox pentru industria alimentară, maşini de gătit profesionale din inox, echipamente profesionale fast-food, mobilier din inox şi cărucioare, echipamente frigorifice din inox, echipamente linii autoservire şi alte accesorii.

  Bucatarie profesionala.


Filtrele din inox ce dotează hotele.
Aceste dispozitive au rolul de a colecta grăsimea din aerul aspirat de hotă. În timpul procesului de preparare a mâncărurilor se emană: particule şi vapori de grăsime, apă şi vapori de apă, gaze de combustie, alţi compuşi chimici rezultaţi în urma arderilor. Aceşti compuşi fără o filtrare primară se depun în interiorul tubulaturilor, pe turbinele ventilatoarelor, ajung pe acoperişul clădirilor sau ajung în aer provocând poluare şi mirosuri neplăcute.

Aceste filtre din inox sunt de trei tipuri: filtre inerţiale tip labirint, filtre centrifugale sau filtre combinate. Proiectarea şi dimensionarea se face ţinând seama de tipul maşinilor de gătit şi specificul fiecărei bucătării.


Filtre pentru hote bucatarii industriale.


Hote folosite în laboratoare sau destinate unor aplicaţii industriale.
Aceste tipuri de hote sunt confecţionate din oţel inoxidabil, oţel zincat, aluminiu sau materiale sintetice. Sunt destinate retenţiei totale sau parţiale a vaporilor chimic toxici poluanţi, a mirosurilor neplăcute, a particulelor sau gazelor rezultate în urma unor procese tehnologice. Oferă o protecţie totală pentru probă, operator şi mediu înconjurător. Dintre hotele cu destinaţie specială amintim: hote speciale pentru sudură, hote biohazard, hote speciale pentru cabinete medicale, hote speciale pentru cabinete stomatologie, hote speciale pentru farmacie, pentru saloane de cosmetică, etc.

Hotele pentru laboratoarele din industria chimică, petrochimică sau farmaceutică de cele mai multe ori sunt confecţionate din oţel inoxidabil AISI 321, AISI 316, AISI 316 L, AISI 316 Ti dar şi din alte materiale. Aceste echipamente au rolul de a colecta şi extrage compuşii toxici sau periculoşi din laboratoare. De obicei fac parte din sisteme speciale de ventilaţie şi filtrare a aerului.

Echipamentele pentru laboratoare pe care le comercializăm sunt destinate a fi folosite în special, în laboratoare de testare şi de diagnostic clinic, biologic, microbiologic, cercetare, chimie analitică, biotehnologie, industria farmaceutică, domeniul alimentar, chimicale fine, petrochimie, cosmetică, industria electronică, etc. Pot fi dotate cu o serie de filtre, funcţie de aplicaţie sau racordate la sisteme complexe de filtrare şi purificare a aerului.
Ventilatie bucatarii industriale.
 
Pentru informaţii contactaţi ELECTROMEC la tel. (004)0360102006 sau e-mail: office@electromec.ro.
Pagină de start Hote industriale Sisteme exhaustare Contact
Copyright © 2022 ELECTROMEC. All rights reserved. Termeni de utilizare Clauze de confidenţialitate